Yhdistyksen esittely

Keski-Karjalan Uskovat ry on 8.12.2015 perustettu aatteellinen yhdistys. Yhdistys ei ole sidoksissa kirkkokuntiin, sen jäsenet kuuluvat Jeesuksen seurakuntaan – Jeesuksen ruumiiseen. Osa jäsenistä kuuluu alueen eri uskonnollisiin yhteisöihin ja osa ei. Kaikkia yhdistää kuitenkin usko Raamatun Sanan totuuteen ja halu elää sekä kehittyä elävässä uskossa Jeesukseen Kristukseen – JESHUAAN.

-          Ja minun henkeni riemuitsee Jumalasta, vapahtajastani. LUUK 1:47

Voit vapaasti tutustua sääntöihimme. Toimintaa johtaa seitsemän -henkinen hallitus sekä hallituksen ulkopuolelta kutsutut toimihenkilöt. Toivomme lisää jäseniä sekä vapaaehtoisia auttamaan ja toimimaan kanssamme.

Yhdistys syntyi halusta auttaa mm. vähävaraisia ja päihteiden väärinkäyttäjiä sekä halusta voittaa ihmisiä Jeesukselle. Tämän toteuttamiseksi on lähdettävä liikkeelle kaduille ja kaupungille, ojennettava auttava käsi ja toteuttaa Raamatun rakkauden sanomaa. Joukostamme löytyy eri alojen ammattilaisia, mm. päihdetyöntekijöitä sekä vertaistukea. Laitamme itsemme testiin – elämmekö niin kuin saarnaamme, olemmeko valmiita auttamaan.

-          Sillä se on Jumalan tahto, että te hyvää tekemällä tukitte suun mielettömäin ihmisten ymmärtämättömyydeltä. 1.PIET 2:15  

Toimitilat ovat avoinna ma - to klo 18.00 - 21.00 ja perjantaisin ruokatarjoilun merkeissä klo 11.00 - 14.00 sekä erikseen ilmoitetuissa tapahtumissa (Tapahtumat - uutiset). Pienestä, muutaman ihmisen rukoushetkestä kasvoi aikoinaan niin iso joukko ja tilaisuus, että kotikokouksien järjestäminen kaikille halukkaille ei enää tilojen puutteen vuoksi onnistunut. Keisarinkujalla mahtuu toimimaan kohtuullisen hyvin, vaikka ahdasta välillä onkin.

Tehdään illoista Keisarinkujalla yhdessä viihtyisät ja leppoisat. Tarjoamme hengen ja ruumiin virkistystä – juuri sinulle, olitpa jäsen tai et. 

Elämme vaikeita aikoja. Paikkakunnalla ja koko Suomessa on paljon työttömyyttä, joka lisää taloudellista ahdinkoa, henkistä pahoinvointia - tietämättömyyttäkin. Nuoriso liikkuu viikonloppuiltaisin kaduilla ilman kunnollista tekemistä. Lapset kasvavat ilman hengellistä kasvatusta. Päihteiden käyttö on lisääntynyt ja ihmisillä on pahoja riippuvuuksia. Tähän hätään haluamme tarjota apua.

-          Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua. PS 50:15

Luotamme Raamatun Sanaan, koska se on totta. Haluamme tukea lähetystyötä ja auttaa Jumalan valittua kansaa, juutalaisia, löytämään tiensä Jeesuksen luokse.

Ekklesia

Sana ekklesia on kreikkaa ja se tarkoittaa ”maailmasta uloskutsuttujen kokoonpanoa” joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa. 1.PIET 2:9. Raamatun alkuperäistekstissä puhutaan siis ekklesiasta, puhuttaessa Kristuksen seurakunnasta. Se on useimmiten käännetty virheellisesti kirkoksi.   

Ekklesia sopii meille/meihin ja siksi haluamme käyttää sanaa kuvaamaan kaikkia meitä, jotka olemme elävässä uskossa. Samalla halusimme nimetä sanalla Ekklesia myös toimipaikkamme Keisarinkujalla.

 

HALLITUS    

 

Siirry sivuilla