Kirjoita tähän rukouspyyntösi

Rakas ystävä, kirjoittamalla rukouspyyntösi tähän, se on julkinen, ja sen vuoksi myös tehokas! (Voit välittää rukouspyyntösi myös yhteystietolomakkeen kautta.) Mikäli, et halua antaa nimeäsi julkiseksi; kirjoita nimesi sijaan nimimerkki! Rukouspyynnöt käsitellään yhteisissä kokoontumisissa nimettöminä.

Ole siunattu - rukouksesi on kuultu!

1. touko, 2017

Etsijä

Pyydän saisinko vielä Jumalalta avun ja mahdollisuuden uuteen elämään. Hän tietää pyyntöni kyllä. Itse en selviä enkä voi enää tehdä mitään.

23. huhti, 2017

Hanna

Pyydän että verikokeissa ei löytyisi mitään kilpirauhasongelmiin viittaavaa

18. huhti, 2017

Hanna

Pyydän että Jumala antaisi minulle viimein lymfoomadiagnoosin. Olen elänyt monta hetkeä epätoivossa ja pelossa, tämä diagnoosi pelastaisi henkeni.

16. huhti, 2017

Nainen

Pyydän rukousta parisuhteeni puolesta.Tilanne on kärjistynyt todella pahaksi enkä tiedä, miten pelastaa tilanne. Olen ollut välinpitämätön ja loukannut kumppaniani ajattelemattomuuttani. Olen hakenut huomiota vääristä paikoista ja jättänyt huomioimatta minulle tärkeimmäin ihmisen.Rakas Jumala auta minua! Itse en pysty.

14. huhti, 2017

linda

pyydän Jumalan läpimurtoa minulle ja ianille, että Jumalan tahto voimallisesti tapahtuisi, huudan apuasi herra, auta, pyydän ihmettä.

13. maalis, 2017

Läheinen

Rukouspyyntö nuoren naisen puolesta, että vahvistuisi henkisesti kestämään ne koettelemukset joita hänellä tällä hetkellä perhepiirissään on, niin ettei ahdistu ja sairastu henkisesti, vaan vahvistuisi ja usko Jeesukseen uudistuisi. Kiittäen, Jeesuksen
Kristuksen nimessä.

2. maalis, 2017

Jenni

Pyydän rukousta parantumiseni ja pelastumiseni puolesta. Kiitos!