Kirjoita tähän rukouspyyntösi

Rakas ystävä, kirjoittamalla rukouspyyntösi tähän, se on julkinen, ja sen vuoksi myös tehokas! (Voit välittää rukouspyyntösi myös yhteystietolomakkeen kautta.) Mikäli, et halua antaa nimeäsi julkiseksi; kirjoita nimesi sijaan nimimerkki! Rukouspyynnöt käsitellään yhteisissä kokoontumisissa nimettöminä.

Ole siunattu - rukouksesi on kuultu!

15. kesä, 2017

Jenni

Pyydän, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa. Toivon myös, että Hän parantaisi minut niin, etten enää tarvitsisi lääkitystä.

Verkkosivu 10. kesä, 2017

Anita

Poikani sairastaa masennusta pelkotiloja ahdistusta ja on muutenkin huonovointinen rukoilkaa Herra pelastaa ja parantaa Olen erittäin huolissani teitä siunaten Anita

1. touko, 2017

Etsijä

Pyydän saisinko vielä Jumalalta avun ja mahdollisuuden uuteen elämään. Hän tietää pyyntöni kyllä. Itse en selviä enkä voi enää tehdä mitään.

23. huhti, 2017

Hanna

Pyydän että verikokeissa ei löytyisi mitään kilpirauhasongelmiin viittaavaa

18. huhti, 2017

Hanna

Pyydän että Jumala antaisi minulle viimein lymfoomadiagnoosin. Olen elänyt monta hetkeä epätoivossa ja pelossa, tämä diagnoosi pelastaisi henkeni.

16. huhti, 2017

Nainen

Pyydän rukousta parisuhteeni puolesta.Tilanne on kärjistynyt todella pahaksi enkä tiedä, miten pelastaa tilanne. Olen ollut välinpitämätön ja loukannut kumppaniani ajattelemattomuuttani. Olen hakenut huomiota vääristä paikoista ja jättänyt huomioimatta minulle tärkeimmäin ihmisen.Rakas Jumala auta minua! Itse en pysty.

14. huhti, 2017

linda

pyydän Jumalan läpimurtoa minulle ja ianille, että Jumalan tahto voimallisesti tapahtuisi, huudan apuasi herra, auta, pyydän ihmettä.